Zdroj: https://turek.savana-hosting.cz/mojeokoli/system/index.php?a=257  •  Vydáno: 2.9.2012 17:43  •  Autor: Turek

Internetové portfolio srpen/2012

Ani se to nezdá, ale je to rok co píši tyto reporty.
Za rok se toho hodně událo a tyto reporty mi

pomáhají vše sledovat. Možná někomu ukážou cestu. Nemyslím teď, že zde naleznou nějaké super nové informace, ale namotivují k vaší práci na svém portfoliu, grafy totiž ukazují, že když se na něčem soustavně pracuje, tak daná věc roste. Někdo by mohl namítnout, že návštěvnost kterou tu sleduji může mít mnohonásobně vyšší během chvilky, nicméně já si myslím že je návštěvnost a návštěvnost. Pokud budu mít warez stránky, super fotky holek, tak budu mít návštěvnost, ale takovou určitě nechci.

srpen/2011 1668 návštěvnost
srpen/2012 6660 návštěvnost
což je nárust o necelých 300% to tempo se mi moc líbí, jsem zvědav, zdali se mi ho podaří udržet, z malé základny se snadno roste.

Nejdůležitější události kolem portfolia během roku.

Během roku jsem si pořídil živnostenský list. Uvědomil jsem si, že strašně moc chci mít příjem ze stránek, které mi v budoucnu umožnít být kdekoliv a dělat na nich kdy budu mít čas. V komentářích jsem díky souhrnů našel hodně hodnotných rad a povzbuzení. Takže se těším na další měsíce a další reporty.

Nově od tohoto měsíce přidávam k počtu návštěvnikům ještě další údaj a to počet napsaných normo stran. Zatím tento údaj nevpisuji do grafu, protože by to byl jeden sloupec. V srpnu jsem toho moc nenapsal bylo to jen 7,82 normostran, ale celkově jsem na stránkách udělal několik důležitých věcí. Opět jsem pohl s linkbuildingem, připravil jsem malou minisite na jednu niku, až bude kompletní tak o ní napíši článe.

O návštěvnosti, nebo příjmech nepíši na českém internetu sám, další měsiční reporty najdete v seznamu, pokud víte o dalším podělte se o něj.

Propagace na internetu - Jakub Čižmař
Život na volné noze - David Nogol
příjem z portfolia - Inwebstor Bronzi
Kecy k Věci - Alijosha

Návštěvnost 6660 (+647), normostran textu 7,82