Zdroj: https://turek.savana-hosting.cz/mojeokoli/system/index.php?a=230  •  Vydáno: 22.4.2012 19:47  •  Autor: Turek

Funguje příjem ze stránek zaměřené na affilate a adwords?

Každý z nás má určitě hlavní motivaci
při tvorbě stránek v dalším příjmu, který
časem přinese velký příjem.

Z počátku tvorby stránek je návštěvnost a příjem nulový. Důležité je vytrvat a pracovat na stránkách. Knih,nformací na internetu jak toho dosáhnout je mnoho. Příjde mi, že mnoho lidí jen studuje a studuje, místo aby tvořila. Tak to bývalo i u mě, ale zkouším na to jít v posledních měsících jinak a začít dělat hlavně na obsahu a vylepšování stránek. Některé stránky ukazují, že je třeba mít trpělivost a píli. Možná bych dnes volil jiné témata, než které mám, ale jednou jsem si je zvolil tak na nich zkusím pracovat a neopouštět je, přeci jen zkušenosti rostou a obsah taky.

A proč píši tento příspěvek? Chtěl bych Vám totiž ukázat stránky jiných blogerů, kteří mě vždy povzbudí k další tvorbě. Protože vidím že to jiní dokázali, tak proč bych to nedokázal já nebo Vy. Jejich příjem z affilate stránek a z reklamy je hodně zajímavý. Vždy mě povzbudí k další tvorbě, protože vidím že cíle jde dosáhnout, jen to chce poctivě pracovat.

Asi těžko nezačít Patovým měsíčním reportem. Který svou upřímnou otevřeností začal lavinu měsičních reportů u jiných blogerů . U něho jde vidět, jak příjmy rostou v čase úplně ukázkově.

Pat

Z českého internetu

Inwebstor
Bronzi

Cizina

Inmarketingtips.com
Howigotrich.net
Andregarde.com

Pokud víte o dalších zajímavých reportech, podělte se o ně.